Ja! Ik wil structuur in mijn financiën

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen

Img02
decor decor

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen onderverdeeld per onderwerp

Wat doen FinBuddy en de vaste lasten leverancier met mijn gegevens?

Wij gebruiken je contactgegevens om je op de hoogte te houden welke vaste lasten leveranciers in de toekomst zijn aangesloten bij FinBuddy. Dit zodat we jou hierover kunnen informeren. Wij delen jouw persoonlijke gegevens niet met derden of de vaste lasten leverancier zonder jouw expliciete toestemming. Wil je nog meer leesvoer over dit onderwerp? Kijk dan even naar onze privacyverklaring.

Nee, je geld blijft gewoon op je rekening staan en FinBuddy doet hier niets mee. Het wordt alleen op een andere dag geïncasseerd door je vaste lasten leverancier. FinBuddy zorgt er namelijk voor dat al je vaste lasten leveranciers weten op welke dag ze bij jou het beste kunnen afschrijven; zonder gedoe en wel zo makkelijk.

 

Ja, het is altijd mogelijk om je af te melden bij FinBuddy. Stuur ons een berichtje via het contactformulier en wij regelen het. Wijzigt je salarisdatum? Dan kun je ook nogmaals kosteloos het aanmeldformulier invullen zodat de incassodatum weer mooi aansluit op je nieuwe inkomensdatum. 

Voor jou als klant is FinBuddy volledig gratis! De vaste lasten leverancier vindt het namelijk ook erg fijn als iedereen zijn rekening netjes op tijd kan betalen,  zij betalen een vergoeding aan FinBuddy zodat jij gratis gebruik kan maken van onze dienst. Een win-win voor iedereen!

Ja, FinBuddy maakt gebruik van een hoogwaardige en veilige IT omgeving die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van (digitale) veiligheid en privacy. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming jouw gegevens delen met derden. 

Een vaste lasten leverancier kan zelf bepalen of hij zich wil aansluiten bij FinBuddy. Wij zijn gestart in 2021 en zijn nu constant in gesprek om zoveel mogelijk vaste lasten leveranciers aan te laten sluiten.

Je kunt ons enorm helpen door je aan te melden en aan te geven welke leveranciers jij graag wilt toevoegen aan FinBuddy. Hiermee kunnen we de vaste lasten leveranciers nog sneller overtuigen om zich aan te sluiten bij FinBuddy en jou nog meer gemak bieden!

Nee, FinBuddy is nu beschikbaar voor iedereen met een Nederlandse bankrekening waarop maandelijks inkomen binnen komt. Hierop moet minimaal 1 vaste lasten leverancier afschrijven. In de toekomst gaan wij ook oplossingen bieden voor mensen met een 4-wekelijks salaris, zakelijk inkomen en meer! Dus meld je aan en wij houden je op de hoogte!

Dit is afhankelijk van de vaste lasten leverancier, maar duurt nooit langer dan 2 maanden. In de meeste gevallen is het de volgende maand al geregeld.  Per e-mail houden we je op de hoogte van de voortgang.

Ja dat kan, door je aan te melden voor FinBuddy. Tijdens het aanmelden kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij houden je graag op de hoogte!

Wij starten met het aanbieden van FinBuddy voor klanten met een vaste salarisdatum. In de toekomst willen wij FinBuddy voor nog meer klanten mogelijk maken, zoals Nederlanders met een ander type inkomen. Denk hierbij aan een 4-wekelijks inkomen of het inkomen van ondernemers. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van dit soort mogelijkheden, dus meld je alvast aan en wij houden je op de hoogte!

Ben je erg tevreden over FinBuddy? Of juist niet? Ook wij zijn maar mensen en waar mensen werken worden helaas ook soms fouten gemaakt. Dus laat het ons vooral weten als er iets beter kan en wij gaan ermee aan de slag! Niets zo mooi als tevreden klanten daar doen wij alles voor! Je kunt je tip, compliment of klacht aan ons doorgeven via het contactformulier op onze website.

Nieuwsgierig?

 

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over FinBuddy, wij helpen je graag!

Direct antwoord op je vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen

Of meld je direct aan

Img03
Jouw privacy staat centraal.