Gratis aanmelden!

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen

Vragen FinBuddy
decor decor

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen onderverdeeld per onderwerp

Wat doen FinBuddy en de vaste lasten leverancier met mijn gegevens?

Wij gebruiken je contactgegevens om je op de hoogte te houden welke vaste lasten leveranciers in de toekomst zijn aangesloten bij FinBuddy. Dit zodat we jou hierover kunnen informeren. Wij delen jouw persoonlijke gegevens niet met derden of de vaste lasten leverancier zonder jouw expliciete toestemming. Wil je nog meer leesvoer over dit onderwerp? Kijk dan even naar onze privacyverklaring.

Nee, je geld blijft gewoon op je rekening staan en FinBuddy doet hier niets mee. Het wordt alleen op een andere dag geïncasseerd door je vaste lasten leverancier. FinBuddy zorgt er namelijk voor dat al je vaste lasten leveranciers weten op welke dag ze bij jou het beste kunnen afschrijven; zonder gedoe en wel zo makkelijk.

 

Ja, het is altijd mogelijk om je af te melden bij FinBuddy. Stuur ons een berichtje via het contactformulier en wij regelen het. Wijzigt je salarisdatum? Dan kun je ook nogmaals kosteloos het aanmeldformulier invullen zodat de incassodatum weer mooi aansluit op je nieuwe inkomensdatum. 

Voor jou als klant is FinBuddy volledig gratis! De vaste lasten leverancier vindt het namelijk ook erg fijn als iedereen zijn rekening netjes op tijd kan betalen,  zij betalen een vergoeding aan FinBuddy zodat jij gratis gebruik kan maken van onze dienst. Een win-win voor iedereen!

Een vaste lasten leverancier kan zelf bepalen of hij zich wil aansluiten bij FinBuddy. Wij zijn gestart in 2021 en zijn nu constant in gesprek om zoveel mogelijk vaste lasten leveranciers aan te laten sluiten.

Je kunt ons enorm helpen door je aan te melden en aan te geven welke leveranciers jij graag wilt toevoegen aan FinBuddy. Hiermee kunnen we de vaste lasten leveranciers nog sneller overtuigen om zich aan te sluiten bij FinBuddy en jou nog meer gemak bieden!

Ja, FinBuddy maakt gebruik van een hoogwaardige en veilige IT omgeving die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van (digitale) veiligheid en privacy. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming jouw gegevens delen met derden. 

Ja dat kan zeker! Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van FinBuddy. Want ook gebruikers die geen maandelijks salaris ontvangen, maar bijvoorbeeld elke 4 weken willen graag een ideale incassodatum kunnen kiezen. Daarnaast is het makkelijk dat jij al je vaste lasten leveranciers op 1 dag kunt betalen zodat je precies weet hoeveel er overblijft na het betalen van al je vaste lasten.  

Dit is afhankelijk van de vaste lasten leverancier, maar duurt nooit langer dan 2 maanden. In de meeste gevallen is het binnen een paar weken al geregeld.  Per e-mail houden we je op de hoogte van de voortgang.

Ja dat kan, door je aan te melden voor FinBuddy op onze home pagina. Tijdens het aanmelden kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij houden je graag op de hoogte!

Ja dat kan zeker! Onze missie is om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken van FinBuddy. Want ook gebruikers die geen maandelijks salaris ontvangen, maar bijvoorbeeld elke 4 weken, willen graag een ideale incasso datum kunnen kiezen. Daarnaast is het makkelijk dat jij al je vaste lasten leveranciers op 1 dag kunt betalen zodat je precies weet hoeveel er over blijft na het betalen van al je vaste lasten. 

Ben je erg tevreden over FinBuddy? Of juist niet? Ook wij zijn maar mensen en waar mensen werken worden helaas ook soms fouten gemaakt. Dus laat het ons vooral weten als er iets beter kan en wij gaan ermee aan de slag! Niets zo mooi als tevreden klanten daar doen wij alles voor! Je kunt je tip, compliment of klacht aan ons doorgeven via het contactformulier op onze website.

Nieuwsgierig?

 

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over FinBuddy, wij helpen je graag!Direct antwoord op je vraag? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier of via info@finbuddy.nl

Of meld je direct aan

Finbuddy Contact (1)
Jouw privacy staat centraal.