Gratis aanmelden!

De beste ideeën ontstaan op de gekste plekken Zo ontstond het idee voor FinBuddy onder de douche

FinBuddy idee
decor decor decor

Het traject

Voor FinBuddy daadwerkelijk van start ging moest er een hoop gebeuren

Benieuwd naar welke stappen FinBuddy heeft gezet? In de tijdslijn zie je hoe ver we al zijn gekomen. Draag jij bij aan de volgende stap?

Meld je aan!

 • FinBuddy lamp

  2018

  Het ontstaan van FinBuddy

  Waarom zit er geen logica in incassodata? Jeffrey dacht; dat moet toch makkelijker kunnen. Die gedachte onder de douche groeide uit tot het idee voor FinBuddy.

 • FinBuddy prijs

  2018

  Winnaar talentenprogramma

  De Rabobank heeft een talenten-programma, waar een team van jonge talenten het idee van FinBuddy een podium gaf. Hier begon ook de samenwerking met Philippe. Met de winst op zak wisten we: we moeten nu doorpakken!

 • FinBuddy prijs

  2019

  Winnaar partnership verkiezing

  Samen met grote bedrijven zoals Philips en ABN deed FinBuddy mee aan nog een wedstrijd: de partnership verkiezing. Experts uit de markt kozen voor ons idee!

  Niet alleen won FinBuddy, ook was dit het welkom van co-founder Manouck.

 • FinBuddy nieuws

  2019

  FinBuddy in de media

  Met 2 gewonnen wedstrijden op zak is het tijd dat de rest van Nederland FinBuddy ook leert kennen. En dat gebeurt! FinBuddy staat in het Financieel Dagblad.

 • FinBuddy prijs

  2019

  Winnaar Rabobank Moonshot

  Alsof FinBuddy nog niet genoeg prijzen had gewonnen, streed het FinBuddy team in 2019 tegen 80 andere teams van Rabobanken over de hele wereld. De prijs: het beste innovatieve idee binnen de Rabobank. Het winnen van deze prijs zorgt voor de eerste samenwerking tussen FinBuddy en de Rabobank.

 • FinBuddy Sparen

  2020

  Hallo investeerders

  Na 2 jaar onderzoek naar de doelgroep en gesprekken met de markt is het nu zo ver: er is steun van investeerders. Samen met o.a. de Rabobank, Ondernemerslift+ is FinBuddy B.V. een feit en kunnen we écht aan de slag.

 • FinBuddy Moonshot

  2021

  Welkom op de website

  Je bent hem nu aan het bekijken, onze FinBuddy website. Dit is dé plek waar het allemaal gaat gebeuren. Wil jij ook onderdeel worden van het FinBuddy verhaal? Meld je dan aan en we houden je op de hoogte!

 • FinBuddy nieuws

  2022

  FinBuddy Pilots + Copyright logo & merknaam

  In 2022 gaan we live! Met 2 pilots bij Essent & TotalFit. De Pilots zijn een succes! Hierover delen we snel meer. Ook is 2022 het jaar waarin het FinBuddy logo en de merknaam een officieel erkend trademark zijn in de Benelux.