Vaste lasten leverancier Maak jij het verschil met FinBuddy?

FinBuddy voor bedrijven

Het verschil maken?

Dit kun je als bedrijf betekenen voor jouw klanten

FinBuddy financieel gezond

Meer klanten financieel gezond

In 2018 waren er 1,35 miljoen huishoudens met betalingsproblemen (Bron: Nibud). De coronacrisis zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat deze aantallen gaan toenemen.

Deze problemen ontstaan onder andere door een gebrek aan structuur en inzicht. Wanneer alle rekeningen meteen na de salarisdatum worden geïncasseerd zorgt dat niet alleen voor meer structuur, maar ook voor meer inzicht in de resterende bestedingsruimte.

Een bijkomend voordeel van deze structuur is dat klanten hun rekening vaker op tijd betalen. Voor jou als vaste lasten leverancier betekent dat minder herinneringsbrieven en telefoontjes: een flinke kostenbesparing dus. Bovendien heb je zo meer ruimte om aandacht te geven aan klanten die daadwerkelijk financiële hulp nodig hebben!

Neem contact met ons op!

FinBuddy tevreden klanten

Meer tevreden klanten

Ben jij onderscheidend ten opzichte van concurrenten en wil je een hogere klanttevredenheid?

Uit onderzoek is gebleken dat klanten het waarderen dat zij zelf een incassodatum kunnen kiezen (Bron: Nibud).

Op dit moment is het vaak zo dat een klant de incassodatum niet kan kiezen. Data zijn vaak gebaseerd op contractdatum of een willekeurige datum.

Wil je dat klanten zelf aan het roer kunnen staan, dan is FinBuddy echt iets voor jou. De mogelijkheid tot het zelf kiezen van een incassodatum zorgt voor een positievere klantbeleving. Bovendien bied jij iets extra’s ten opzichte van concurrenten. Waar wacht je nog op?

Stuur ons nu een bericht!

FinBuddy sociale impact

Maak een sociale impact

Wist je dat klanten makkelijker kunnen sparen wanneer zij meer structuur en inzicht hebben in hun financiën? En dat een gezonde spaarbuffer zorgt voor een grotere financiële zelfredzaamheid bij bijvoorbeeld ontslag, arbeidsongeschiktheid of een scheiding? Dat niet alleen, het vermindert ook nog eens de kans op het niet kunnen betalen van de rekening.

Die structuur, dat is de start van een gezonde financiële situatie. Als vaste lasten leverancier kun jij daar een belangrijke rol in spelen. Wanneer jouw incasso plaats vindt net na ontvangst van het inkomen, weet de klant precies hoeveel er over blijft om te besteden. Op die manier wordt overbesteding voorkomen en ervaart de klant meer financiële rust. Gun jij jouw klanten een financieel zorgeloos leven? Werk dan samen met FinBuddy en creëer meer financiële structuur.

Neem contact met ons op!

decor decor

Samenwerken met FinBuddy

Klanten weten vaak niet goed hoeveel geld zij maandelijks overhouden om vrij te besteden. Kunnen ze een weekendje weg gaan of komt er nog een rekening aan? Door het ontbreken van overzicht en structuur in hun vaste lasten geven klanten vaak meer geld uit dan dat ze vooraf hadden gepland. Dit zorgt voor overbesteding en financiële stress. FinBuddy biedt de oplossing: een op maat gemaakte incassodatum voor jouw klanten. Al hun maandelijkse vaste lasten worden op dezelfde dag afgeschreven van hun rekening. Op die manier weet de klant precies hoeveel er elke maand overblijft. Dat is in het voordeel van zowel jou als de klant. Bovendien heb jij nergens omkijken naar: wij regelen het voor je. Dit alles gebeurt binnen een hoogwaardige en veilige IT-omgeving, die voldoet aan de laatste privacyregels.

Dit regelen wij:

  • Digitaal identificeren van de klant
  • Herkennen van de ideale incassodatum

Bij aanvang van het traject bespreken we samen met jou of je nog aanpassingen in het systeem nodig hebt om de ideale incassodatum in te stellen voor de klant. In de meeste gevallen zijn er slechts kleine aanpassingen nodig, waardoor je direct van alle voordelen gebruik kunt maken.

De voordelen op een rijtje:

  • Meer klanten financieel gezond door structuur en overzicht
  • Meer tevreden klanten door een op maat gemaakte incassodatum
  • Sociale impact maken door het voorkomen van financiële problemen

Wil jij ook financieel gezondere klanten? Neem contact met ons op en we leggen je graag uit hoe je deze investering binnen een mum van tijd terug hebt verdiend.

Nieuwsgierig?

Wil jij samen met FinBuddy het verschil maken voor je klanten en de maatschappij?

Neem contact met ons op!

FinBuddy Contact
Jouw privacy staat centraal.