Gratis aanmelden!

FinBuddy's missie Samen naar meer financiële rust

FinBuddy Missie

Doelgericht

FinBuddy's doel

Wij willen dat onze klanten zich bezig kunnen houden met leukere dingen dan financiën. Dat doen we door samenwerkingen aan te gaan met steeds meer vaste lasten leveranciers in Nederland. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen straks zijn vaste lasten kan betalen op de dag na ontvangst van zijn inkomen. Want meer inzicht in je inkomsten en uitgaven zorgt voor meer gemak en structuur. Op die manier weet je namelijk precies wat je elke maand over hebt, zodat je dit makkelijker kunt sparen of zonder zorgen kunt uitgeven aan leuke dingen.

FinBuddy Doelen

Vastberaden

Waarom FinBuddy?

Waarschijnlijk ben jij niet anders gewend dan dat elke leverancier op een ander moment de rekening afschrijft. Veel mensen werken daarom met een Excel bestand, waarin ze hun financiën bijhouden. Of openen een 2e administratieve bankrekening. En zo zijn er nog wel meer trucjes om meer structuur te krijgen in je financiën. Maar het blijven niet meer dan dat: trucjes.

Bij FinBuddy zijn we ervan overtuigd dat er een makkelijkere en betere manier is. Namelijk het automatisch incasseren van al je rekeningen op dezelfde dag. Door dit 1 dag na ontvangst van je inkomen te plannen is voor jou direct duidelijk hoeveel jij de rest van de maand nog te besteden hebt.

Je begrijpt: een pittige missie. Maar wij weten dat het met jouw hulp lukt.
Dus meld je nu aan voor FinBuddy en help ons bij het overtuigen van de bedrijven die jouw vaste lasten afschrijven.

Waarom FinBuddy?
decor decor decor

Betrokken

FinBuddy draagt bij

Wij dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. Daarom steunen wij elk jaar een goed doel. Daar betrekken we onze klanten graag bij, en daarom mag jij als FinBuddy gebruiker kiezen welk goed doel wij ieder jaar steunen.

Overtuigd? Meld je dan nu aan voor FinBuddy! Zo profiteer je niet alleen zelf van de voordelen, maar draag je ook samen met FinBuddy een steentje bij.