Ja! Ik wil structuur in mijn financiën

De beste ideeën ontstaan op de gekste plekken Zo ontstond het idee voor FinBuddy onder de douche

Img16
decor decor decor

Het traject

Voor FinBuddy daadwerkelijk van start ging moest er een hoop gebeuren

Benieuwd naar welke stappen FinBuddy heeft gezet? In de tijdslijn zie je hoe ver we al zijn gekomen. Draag jij bij aan de volgende stap?

Meld je aan!

 • Icon Bulb

  2018

  Het ontstaan van FinBuddy

  Waarom zit er geen logica in incassodata? Jeffrey dacht; dat moet toch makkelijker kunnen. Die gedachte onder de douche groeide uit tot het idee voor FinBuddy.

 • Icon Trophy

  2018

  Winnaar talentenprogramma

  De Rabobank heeft een talenten-programma, waar een team van jonge talenten het idee van FinBuddy een podium gaf. Hier begon ook de samenwerking met Philippe. Met de winst op zak wisten we: we moeten nu doorpakken!

 • Icon Trophy

  2019

  Winnaar partnership verkiezing

  Samen met grote bedrijven zoals Philips en ABN deed FinBuddy mee aan nog een wedstrijd: de partnership verkiezing. Experts uit de markt kozen voor ons idee!

  Niet alleen won FinBuddy, ook was dit het welkom van co-founder Manouck.

 • Icon News

  2019

  FinBuddy in de media

  Met 2 gewonnen wedstrijden op zak is het tijd dat de rest van Nederland FinBuddy ook leert kennen. En dat gebeurt! FinBuddy staat in het Financieel Dagblad.

 • Icon Trophy

  2019

  Winnaar Rabobank Moonshot

  Alsof FinBuddy nog niet genoeg prijzen had gewonnen, streed het FinBuddy team in 2019 tegen 80 andere teams van Rabobanken over de hele wereld. De prijs: het beste innovatieve idee binnen de Rabobank. Het winnen van deze prijs zorgt voor de eerste samenwerking tussen FinBuddy en de Rabobank.

 • Icon Piggybank

  2020

  Hallo investeerders

  Na 2 jaar lang onderzoek naar de doelgroep en gesprekken met de markt is het nu zo ver: er is steun van investeerders. FinBuddy B.V. is een feit en we kunnen nu écht aan de slag.

 • Icon Rocket

  2021

  Welkom op de website

  Je bent hem nu aan het bekijken, onze FinBuddy website. Dit is dé plek waar het allemaal gaat gebeuren. Wil jij ook onderdeel worden van het FinBuddy verhaal? Meld je dan aan en we houden je op de hoogte!